κινητικη θεωρια ιδανικων αεριων

«Δεν ‘’αγοράζω’’ καθόλου την εκδοχή ότι ο υπουργός Εξωτερικών αποχώρησε εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί αυτή είναι μία πολιτική παρακαταθήκη και για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Και από την ανακοίνωσή του (σ. σ. Τσίπρα) είδαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση, ως προς το σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του πρωθυπουργού, παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο θυσιάστηκε ο Κοτζιάς και ότι η κυβέρνηση θα αλλάξει ξαφνικά ρότα», είπε ο κ. Φίλης και σημείωσε πως οι αντιθέσεις μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου προϋπήρχαν της Συμφωνίας, απλώς αυτή τις επέτεινε.


κινητικη θεωρια ιδανικων αεριων

μαγαζι με ειδη ζωγραφικης θεσσαλονικη

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών τίθεται σε κίνδυνο με υπαιτιότητα της πΓΔΜ, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Ζόραν Ζάεφ έλαβε «ισχνή νομιμοποίηση» στο δημοψήφισμα για το Μακεδονικό, γεγονός που του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα ως προς τη συγκέντρωση των απαραίτητων βουλευτών ώστε να περάσει η συνταγματική αναθεώρηση.


«Κατά κάποιον τρόπο ο Τσίπρας αποδεσμεύεται, απελευθερώνεται, άρα ίσως και να ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στις πρόωρες εκλογές», είπε, εκτιμώντας ότι ίσως είμαστε κοντά σε κάλπες στην Ελλάδα.




εταιρειες με προιοντα ζυμης

Σχόλια