φθηνα εστιατορια μοναστηρακι

ζωοτροφες νεα φιλαδελφεια

Σήμερα, ο ένας στους τρεις επαγγελματίες αδυνατεί να καταβάλλει τις εισφορές του. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 250.000 αυτοαπασχολούμενοι δεν μπόρεσαν τους προηγούμενους μήνες να καταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές, συνεχίζοντας έτσι να μην έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά ούτε και ασφαλιστική ενημερότητα.


φθηνα εστιατορια μοναστηρακι

σομπες ξυλου αντικες

Ειδικότερα, από τους 673.000 ελεύθερους επαγγελματίες, ασφαλισμένους του τέως ΟΑΕΕ, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), 35% έως 40% δεν κατάφεραν λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης την οποία συνεχίζουν να αντιμετω πίζουν να καταβάλουν το μηνιαίο ασφαλιστικό χαράτσι του 26,9% υπέρ του κλάδου της κύριας ασφάλισης και της υγειονομικής περίθαλψης.


Αυτό σημαίνει ότι η υπερφορολόγηση και η σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα αποτελεί πρόβλημα για την κυβέρνηση, η οποία αναζητά τρόπους να περιορίσει τις απώλειες τόσο στα έσοδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) όσο και της Εφορίας και να εξασφαλίσει για τα επόμενα χρόνια πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ.


Σχόλια