τι ωρα ανατελλει ο ηλιος σημερα

Η βουλευτής Τζανίν Χένες Πλάσχαρτ του κεντροδεξιού κόμματος VVD του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε απηύθυνε μια σειρά ερωτήσεων στον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Βόπκε Χούκστρα, ζητώντας να πληροφορηθεί το κατά πόσο η τοποθέτηση ενός κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής εγκυμονεί κινδύνους για την ανεξαρτησία του Γραφείου.


τι ωρα ανατελλει ο ηλιος σημερα

εργασια σεπτεμβριος 2015

μεταφραστικα γραφεια ξανθη

Η Ολλανδή βουλευτής ζήτησε αρχικά από τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών να αποσαφηνίσει τη σημαντικότητα του ρόλου του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής στη διατήρηση των ελληνικών δημόσιων οικονομικών. Ο Βόπκε Χούκστρα απάντησε πως το Γραφείο Προϋπολογισμού του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι ένα από τα θεσμικά όργανα που παίζουν ρόλο στον έλεγχο των ελληνικών δημόσιων οικονομικών.


Ερωτηθείς για το εάν ο ανεξάρτητος χαρακτήρας του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής είναι απαραίτητος και κρίσιμος ο Ολλανδός υπουργός απάντησε τα εξής: «Για την εύρυθμη λειτουργία μιας Αρχής αρμόδιας για τον προϋπολογισμό, είναι πραγματικά σημαντικό να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα. Χωρίς ανεξαρτησία, δεν είναι εγγυημένη η καθαρή κρίση και η αποτελεσματικότητα του ρόλου της ως εγγυητή».



Σχόλια